TheGoals blev testad | Edumanity
Välj en sida

Referensgrupps Testas hårt som vi alla är på Edumanity, är helgenfortfarande oftast en tid att lämna arbetet bakom. Men inte i helgen den 24-25 januari.Båda dagarna öppnade vi vår dörr och välkomnade en grupp scouter från Köpenhamn, Danmark och Malmö, samt en World Organization of the Scout Movement (WOSM) projektledare som kom hela vägen från Kuala Lumpur, Malaysia. Tillfället? För att testa ut de första kurserna i TheGoals!

Utan någon tidigare kännedom om TheGoals fick scouterna ges en introduktion på sin bakgrund och mål. De dök sedan rakt in testa två kurser – fattigdom och social integration – på mobila enheter. När de fick fylla i olika uppgifter och uppdrag på kurserna, och tjäna poäng, deltagarna gav oss också massor av återkopplingar på funktionalitet och användbarhet.

Som de unga scouter har rubriken hem är det dags för vårt produktionsteam att införliva sina återkopplingar till nästa omgång av utveckling. Det kommer att bli en spännande Spring framåt som vi kommer att lansera co-branded version av TheGoals på World Scout Jamboree i Japan i sommar!